Hírek Helyi hírek Normál helyi Változás a házhoz menő szelektív hulladékok szállítási rendjében

Változás a házhoz menő szelektív hulladékok szállítási rendjében

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020. május 1-től a csomagolási és zöldhulladék házhoz menő szelektív gyűjtésének gyakorisága havi 1 alkalomra módosul.

A 2020. évre vonatkozó csomagolási hulladékok gyűjtésének időpontjai:

május 18.

június 15.

július 13.

augusztus 10.

szeptember 7.

október 5.

november 2., 30.

december 28.

A mindenkori begyűjtéssel egyidejűleg munkatársaink 1 db cserezsákot (csomagolási hulladék gyűjtésére szolgáló, sárga színű, emblémás) adnak. A csomagolási hulladék bármely átlátszó zsákban, illetve a kommunális hulladék gyűjtésére használt edényzettől eltérő, jól látható módon megjelölt (sárga színű, vagy tetejű, felirattal ellátott) szabványos edényzetben is kihelyezhető a megadott gyűjtési napon. Kérjük fokozott gondossággal járjanak el a hulladékok tömörítésével kapcsolatban, hogy ezzel is csökkenjen a kihelyezésükhöz szükséges zsákok mennyisége!

A mindenkori begyűjtéssel egyidejűleg munkatársaink 2 db cserezsákot (zöldhulladék gyűjtésére szolgáló, zöld színű, emblémás, lebomló) adnak. A járványügyi veszélyhelyzet megszűnését követően többlet zöldhulladék gyűjtésére alkalmas zsákok a megszokott helyszíneken szerezhetőek be. Megértésüket és segítő közreműködésüket köszönjük!

Ügyfélszolgálat cím telefon e-mail honlap DTkH Nonprofit Kft. 2700 Cegléd, Kút u. 5. 53/500-152 53/500-153 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. www.dtkh.hu

pécelinfo.hu  hírek
Ma 2024. Június 13., Csütörtök, Antal és Anett napja van. Holnap Vazul napja lesz.
facebook pécelinfo twitter pécelinfo Kövesd a pécelinfo-t a facebookon,  a twitteren és az ask.fm-en!